Vortress

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Vortress, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Vortress e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Vortress e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Vortress. Veel shopplezier!

Vortress | Underwear staat voor kwalitatieve onderkleding tegen een betaalbare prijs. Onderkleding gemaakt voor elk ambacht, en voor ieders vakmanschap. Met Vortress | Underwear kan je elke klus, uitdaging of karwei moeiteloos aan! Door de dikke stof katoen en de 5% toegevoegde elastaan, vormt de boxershort zich naar het lichaam. Doordat de boxershort is afgewerkt met platte naden voel je deze niet op het lichaam.

 

Daarnaast zijn onze sokken gemaakt van hoogwaardig en dik Supima katoen. Sta je de hele dag op je voeten? Dan geven deze stevige sokken extra comfort. Door de dikte van de stof, blijven je voeten lekker warm.
 

Vortress | Underwear is door drie broers opgericht, met als doel om goede onderkleding in de markt te zetten tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Wij vinden dan ook dat onze prijs/kwaliteitsverhouding scherp is. De producten gaan lang mee, en dat vinden wij een heel goed uitgangspunt!

 

Onze producten zijn OEKO-TEX Standard 100 gecertificeerd, wat aangeeft dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt, die schadelijk kunnen zijn voor de consument. Dit certificaat geeft aan dat ons product de ecologische voetprint zo beperkt mogelijk wilt houden.

 

Ervaar het zelf! Start nu je project en probeer het uit met de comfort van Vortress | Underwear. 

Start your project, share your comfort!