Juffrouw Jansen

Waarde van je cadeaukaart omzetten

Als je de waarde van jouw Webshop Giftcard wilt besteden bij Juffrouw Jansen, zet dan jouw Webshop Giftcard om naar een Juffrouw Jansen e-card. Klik hieronder op ‘Waarde omzetten’, vul je gegevens in en je ontvangt de Juffrouw Jansen e-card direct in je mail. Met deze e-card kun je betalen bij Juffrouw Jansen. Veel shopplezier!
Wie Juffrouw Jansen zegt, zegt vrouwelijke silhouetten en mode met een flinke dosis fun. Elegant, sexy en een tikje eigenwijs!

Dankzij het gebruik van soepele jerseykwaliteiten hebben alle items een perfecte pasvorm en scoren ze hoog in draagcomfort. De keuze voor draagbare stoffen met mooie structuren en spannende kleurcombinaties resulteert in uitgebalanceerde collecties.

Of je nu op zoek bent naar een casual of een meer zakelijke look, iets speciaals voor een bruiloft of een fijn item voor op vakantie. Juffrouw Jansen creëert tijdloze lievelingsitems die zo zijn ontworpen dat je ze op meerdere gelegenheden kunt dragen. Al onze producten worden met aandacht, passie en liefde vervaardigd. Daarnaast worden alle artikelen en materialen veilig en eerlijk geproduceerd.
Juffrouw Jansen creëert tijdloze lievelingsitems die zo zijn ontworpen dat je ze op meerdere gelegenheden kunt dragen.